loading
SAS
Massage

Hallo Sportievelingen van Millennium sports and health club,

De Naam van mijn Praktijk zegt het al…SAS.
Eigenlijk heet ik Saskia, alleen luister ik al snel wanneer er ”Sas” wordt geroepen.

MOBIEL, betekent mobiliteit van het bewegingsapparaat (gewrichten en spieren). Daarnaast duidt MOBIEL letterlijk in beweging zijn.
Naast mijn “vaste” praktijkruimte, ben ik ook beschikbaar aan huis, op locatie, bij bedrijven en evenementen.

MASSAGE staat voor verschillende vormen en technieken, voor het mobiliseren van het lichaam die ik toepas tijdens een behandeling.
Vaak is het een combinatie van technieken die op dat moment nodig zijn. Daarnaast verleen ik ook Sportzorg, dat wil zeggen, blessurepreventie, blessurebehandelingen (o.a. bewegingsoefeningen, medical taping en bandageren) én werk ik samen in een sportzorgketen van sportartsen en sportfysiotherapeuten…. Of stuur ik je in naar Brian van Wijngaarden

Mijn Praktijk is gevestigd op de eerste verdieping. Bij binnenkomst, meteen de trap op, linksaf, eerste (en enige) deur rechts.

Hoe kwam ik bij Millennium sports and health club?……

Mijn Sas Mobiele massage Praktijk is ontstaan in Amersfoort. Samen met een collega vriendin masseren wij in de zomermaanden op muziekfestivals en evenementen, niet voor festivalgangers of publiek, maar wél voor alle crewleden, artiesten en builders. Daarnaast masseren we ook voor een goede doelenorganisaties, (zoals Stichting- Geef-om-kinderen, Right4kids) in cafés, congrescentra en lunchrooms.

In 2017 ontmoette ik Sandra van Erk, een kennis van de bedrijfsleidster van een lunchroom en medesponsor van het goede doel.
Zij zocht een medehuurder voor haar praktijk in Hoevelaken. Voor mij was dat een nieuwe uitdaging in mijn werk.
Samen hebben we, anderhalf jaar een praktijk gedeeld met ieder haar professie.

Met veel plezier en passie werk ik graag samen met de medewerkers van Millennium sports and health club.
Er heerst een positieve teamspirit, samenwerking en enthousiasme in dit mooie bloeiende bedrijf.

Gastvrijheid, Fitheid en Vitaliteit naar eenieder die gezond wil sporten.

Dus…voor onderhoudswerkzaamheden in jullie bewegingsapparaat, Fitheid en Vitaliteit, maak een afspraak met mij of met de balie.

CERTIFICERING

NGS