loading
OP MAAT
Personal Training

 

Een Personal Trainer helpt u bij het behalen van uw sportdoelen, door middel van op maat gemaakte trainingsschema’s, persoonlijke aandacht en antwoorden op al uw sport- en gezondheidsvragen. Zo’n trainer is de stok achter uw deur en staat voor u klaar.

En ondanks dat de trainers die bij ons werken beide eigen ondernemers zijn, stellen wij hen met trots voor als onze Personal Trainers.

Ronald Kraaijenbrink
Ontmoet Ronald. Een gedreven, sterk gemotiveerde Trainer met enorm veel kennis en ervaring. Hij heeft bij diverse sportscholen gewerkt, waaronder het welbekende Special Sports in Amstelveen. Vanuit daar besloot Ronald volledig zijn eigen pad te volgen en ontwikkelde toen zijn eigen onderneming. 
 
Het geeft hem een tevreden en gelukkig gevoel als hij, samen met zijn cliënt, het beste in diegene naar boven kan halen. “En hoe dit eruit ziet, is geheel persoonlijk”, legt Ronald ons uit. “De ene cliënt wilt zich weer voelen zoals toen hij of zij 20 jaar oud was. De andere cliënt wilt aankomen en weer een ander wilt afvallen. Ook revalideren is een voorkomend doel”. 
 
 
Ronald leert zijn cliënten hoe en waarom zij bepaalde dingen moeten doen. En om zichzelf ook te blijven uitdagen en bij de tijd te blijft studeert Ronald regelmatig. 
 
Een greep uit Ronald zijn grote, veelzijdige klantenkring, wie hij geholpen heeft of nog steeds begeleid:
  • Joleen Hakker, een blinde roeister, om door de kwalificatie van de Paralympics te komen;
  • Topmodellen Wendy Dubbeld, de zussen Elza en Vera Luijendijk en Ymre Stiekema;
  • Samen met Ruud Jacobs de ruiters klaargestoomd voor de Olympische Spelen in Londen. Hier behaalde zij zilver;
  • Tom Evers, drie keer Jeugdkampioen van Nederland en hij werd derde op het  EK;
  • Musical sterren, zoals Joke de Kruijf en Pia Douwes;
  • Sascha van ’t Pad Bosch, wie tweede werd op het WK Kartracing.
 
“Ik heb de tools en kennis, van jou komt de inzet. Dat betekent dat de trainingen zwaar zijn, maar onthoud: ik ben bouwer en geen sloper. Ik geloof in jou, jij ook in jezelf?”, aldus onze Ronald. 
Ernst Winter

Ontmoet Ernst. Vanuit zijn eigen revalidatie proces na een voetbal ongeluk, heeft hij de liefde voor sport en sportbegeleiding ontwikkeld. Niet gek dus dat veel mensen die moeten revalideren van een ziekte of bepaald letsel training van Ernst willen krijgen.

“Het gaat mij vooral om de uitvoering van de oefeningen die ik een cliënt geef. Ik zie veel sporters in de sportschool enorm zware gewichten pakken, voor een oefening die zij vervolgens niet juist uitvoeren. Hierdoor breken zij hun lichaam eerder af, dan dat zij het sterker maken en bouwen aan een grotere fitheid, spiermassa en functioneel lijf”, zegt Ernst.

Zijn missie is om sporters zo functioneel mogelijk te leren trainen, zodat zij ook echt goed met hun lichaam overweg kunnen, bij alles wat zij willen doen in hun leven.
Hiervoor heeft hij ook extra ruimte gecreëerd voor het functionele trainen in de sportschool.

Voor meer informatie over Ernst zijn werkwijze, beschikbaarheid en tarieven kunt u hem mailen.