Lidmaatschapstest

Ontdek in 1 minuut welk fitnessprogramma van Millennium in Hoevelaken bij jou past.

Lidmaatschapstest
arrow-down

Lidmaatschapstest

Vul de lidmaatschapstest zo zorgvuldig mogelijk in. Dan helpen wij je bij het behalen van je doelen!

Waarom deze lidmaatschapstest?

Waarom deze lidmaatschapstest?
Gratis & vrijblijvend
Gratis & vrijblijvend

De Millennium lidmaatschapstest is gratis en vrijblijvend.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Onze tevreden klanten

“Wil jij eens gezellig en fanatiek sporten, kom dan naar Millennium Sports in Hoevelaken. Je zult daar een zeer enthousiast team aantreffen, die bereid is je verder te helpen. Wacht niet en loop direct naar binnen en je zult je thuis voelen. Zelf wil ik hier niet meer weg!!! Wellicht zie ik jullie."

Betty van Wegen

“Millennium, een fijne sportschool waar je echt aandacht krijgt! Ontzettend fijn personeel”

Betty van Wegen

“Ben je op zoek naar een fijne sportschool dan ben je bij Millennium in Hoevelaken aan het goede adres. Goede begeleiding voor zowel bij het sporten in groepsverband en/of individueel sporten en de mogelijkheid om na afloop gezellig wat te drinken. Ik sport er al jaren en heb het uitstekend naar mijn zin en geniet ervan.”

Willie

“Millennium sportschool is verweven in mijn systeem. Vanaf het prille begin was ik hier al te vinden. Ik heb jaren met veel plezier gelest bij de vorige eigenaar Phillip en nu dan bij de nieuwe eigenaars. Ik hoop hier nog heel lang te kunnen sporten. De balance les bij Nathalie op de maandagochtend vind ik geweldig. Ook de Pilates les van Ellie en Els zijn erg fijn om te doen. Af en toe doe ik ook mee met de fitness les. Kortom een aanrader voor iedereen die een sportschool zoekt en fit wil blijven. Een sportieve en lieve groet van...”

Willie

Bettine Berg

"Ik heb het al jaren super naar mijn zin bij Millennium ! Diverse lessen en een leuk team!"

Bettine Berg

Carla de Groot

"Millennium Sports is voor mij al sinds 2005 een sportschool waar ik met veel plezier menig uurtje heb doorgebracht. Door de jaren heen heb ik diverse verschillende lessen/trainingen gevolgd... met na afloop het gezellige praatje en een kopje koffie. Fijn team en goede lessen gegeven door vele enthousiastelingen, allemaal toppers! Voor het sporten en het sociale contact hoop ik hier nog jaren te komen. Sportieve groet..."

Carla de Groot

Carla Voskuilen

"Veel keuze in lessen; van zwaar tot lenig. Enthousiaste trainers en leuke sfeer. En na hard werken favoriete eiwit shake drinken aan de bar."

Carla Voskuilen

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Veelgestelde vragen

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Millennium lidmaatschapstest.

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best bijpassende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Maak kennis met Millennium

Maak kennis met Millennium