Over Millennium in Hoevelaken

Millennium helpt leden sinds 2003 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit. want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl, Millennium in Hoevelaken is je coach.

Over Millennium in Hoevelaken
arrow-down

Ons Team

Olaf
Olaf

Trainer

Jade
Jade

Trainer

Cerique
Cerique

Trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

“Wil jij eens gezellig en fanatiek sporten, kom dan naar Millennium Sports in Hoevelaken. Je zult daar een zeer enthousiast team aantreffen, die bereid is je verder te helpen. Wacht niet en loop direct naar binnen en je zult je thuis voelen. Zelf wil ik hier niet meer weg!!! Wellicht zie ik jullie."

Betty van Wegen

“Millennium, een fijne sportschool waar je echt aandacht krijgt! Ontzettend fijn personeel”

Betty van Wegen

“Ben je op zoek naar een fijne sportschool dan ben je bij Millennium in Hoevelaken aan het goede adres. Goede begeleiding voor zowel bij het sporten in groepsverband en/of individueel sporten en de mogelijkheid om na afloop gezellig wat te drinken. Ik sport er al jaren en heb het uitstekend naar mijn zin en geniet ervan.”

Willie

“Millennium sportschool is verweven in mijn systeem. Vanaf het prille begin was ik hier al te vinden. Ik heb jaren met veel plezier gelest bij de vorige eigenaar Phillip en nu dan bij de nieuwe eigenaars. Ik hoop hier nog heel lang te kunnen sporten. De balance les bij Nathalie op de maandagochtend vind ik geweldig. Ook de Pilates les van Ellie en Els zijn erg fijn om te doen. Af en toe doe ik ook mee met de fitness les. Kortom een aanrader voor iedereen die een sportschool zoekt en fit wil blijven. Een sportieve en lieve groet van...”

Willie

Bettine Berg

"Ik heb het al jaren super naar mijn zin bij Millennium ! Diverse lessen en een leuk team!"

Bettine Berg

Carla de Groot

"Millennium Sports is voor mij al sinds 2005 een sportschool waar ik met veel plezier menig uurtje heb doorgebracht. Door de jaren heen heb ik diverse verschillende lessen/trainingen gevolgd... met na afloop het gezellige praatje en een kopje koffie. Fijn team en goede lessen gegeven door vele enthousiastelingen, allemaal toppers! Voor het sporten en het sociale contact hoop ik hier nog jaren te komen. Sportieve groet..."

Carla de Groot

Carla Voskuilen

"Veel keuze in lessen; van zwaar tot lenig. Enthousiaste trainers en leuke sfeer. En na hard werken favoriete eiwit shake drinken aan de bar."

Carla Voskuilen

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet je 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet je 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Millennium in Hoevelaken: Jouw partner voor afvallen, fit worden en in balans komen

Het is al meer dan 15 jaar bekend dat Millennium mensen uit Hoevelaken helpt op het gebied van afvallen, fit worden en in balans komen. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Tevens is Millennium een erkende fitnessclub bij Bedrijfsfitness Nederland (BFNL). Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Millennium

Maak kennis met Millennium